Carestore - Пълна гама от решения за Орална Хигиена и Персонална Грижа

Дейността ни в Carestore се основава на непрекъснато развитие и адаптация. Стартирайки нашето пътуване през 2017 г. под името Oralix, ние се посветихме на предлагането на цялостни решения за грижа за устната кухина. Първоначално гамата от продукти включваше иригатори за уста и електрически четки за зъби, към която в процеса на развитие добавихме и консумативи за орална хигиена, като по този начин отговорихме на различните нужди на нашите клиенти, свързани с нея. В този изпълнен с растеж и иновации път, Oralix еволюира в Carestore, отбелязвайки не само промяна на името, но и значително разширяване на нашето портфолио.

Нашата мисия
Ние в Carestore сме ангажираме да бъдем ваш надежден партньор за персонална грижа и хигиена на устната кухина. Разбираме, че всеки човек има уникални нужди и нашата обширна гама от продукти е предназначена да предлага персонализирани решения, от превенция и лечение до ежедневна грижа. Със специално внимание към качеството и иновациите, нашият екип от експерти е винаги на ваше разположение, за да ви помогне да изберете най-подходящите продукти.
Нашата визия
Ние се стремим да затвърдим позицията си на пионери в индустрията за орална и лична хигиена, вдъхновявайки здравословен и балансиран начин на живот. Независимо от вашите нужди, профилактика, лечение, орална хигиена или персонална грижа, ние се стремим да бъдем ваш надежден партньор.

Нашите ценности
Превъзходно качество
Ние сме посветени на предлагането на висококачествени продукти, които отговарят на очакванията на клиентите.
Иновация
Продължаваме да изследваме нови технологии и методи за подобряване и разнообразяване на предлаганите от нас продукти.
Отговорност
Ангажираме се да работим по етичен и устойчив начин, зачитайки заобикалящата ни среда и сферата, в която работим.
Клиентски ориентирани
Ние зачитаме и разбираме нуждите на нашите клиенти, предлагайки персонализирана консултация и решения, адаптирани към техните изисквания.
Вселената Carestore

Каним ви да разгледате нашата разнообразна гама от продукти за орална хигиена и персонална грижа. Заедно можем да изградим рутина, която да поддържа вашето ежедневно здраве.